Momentul prezent face parte din întreg filmul numit: VIAȚA TA! Fiecare clipă ce se scurge, se adună strop cu strop într-un vas pe care e scris numele tău. Cât de mare e vasul? Cât mai este până ce ultima clipă destinată vieții tale se va scurge?

Puțin probabil să știm lucrurile astea... ce putem face este să ne trăim viața ACUM! Nu ieri, nu mâine ci acum. Vestea bună este că: deciziile pe care le luăm vis-a-vis de stilul nostru de viață, ne poate ajuta să adăugăm un număr considerabil de clipe la întreg filmul nostru. Așa că, îndemnul nostru modest ar fi: să iei deciziile cele mai sănătoase!


Problema cea mai mare cu slăbitul nu este aceea că TREBUIE să arăți asemenea unui fotomodel, ci este aceea că alegerile sănătoase te pot ajuta să te simți bine în propriul corp, să previi anumite probleme de sănătate, să te simți mereu în formă și să fii mereu plină de energie!

Ceea ce ar trebui să urmărim ar fi să consumăm alimente cât mai naturale, în cantități moderate, respectând cele 3 mese pe zi! Este chiar așa de greu?


Trăiește clipa prezentă, consumă alimente sănătoase și menține aceste obiceiuri pe viață! Ce bine sună, așa-i? Partea cea mai frumoasă este că, odată ce reușești să îți formezi anumite obijnuințe sănătoase, lucrurile menționate mai sus vor merge de la sine, vor face parte din viața ta și, cel mai probabil, vor inspira și alți oameni.

Descoperă rețetele pregătite pentru tine

Privacy Policy Settings