fam-gavruta---nutritionist-lioara.ro
O familie frumoasă!
6 ianuarie 2016
detox - nutritionist lioara
“Detox“ – o modă sau o necesitate?
27 februarie 2016
Arata tot

Noul proiect din inima pentru trup… Slim6 for Cătălina Burlo by Lioara.ro

Noul proiect din inima pentru trup…Slim6 for Catalina Burlo by Lioara.ro

Noul proiect din inima pentru trup…Slim6 for Cătălina Burlo by Lioara.ro

Slim6 for Cătălina Burlo by Lioara.ro este un program de slăbire și schimbarea stilului de viață. Scopul proiectului reprezintă adaptarea unui regim alimentar sănătos condimentat cu sport, remodelare corporală, stimularea încrederii în sine și creșterea motivației pentru a găsi o soluție și nu o scuză.
Startul programului a avut loc în data de 01.02 a anului curent, iar în cele ce urmează, vă prezentăm evoluția primelor 2 săptămâni care au luat cu ele 7,5 kg.

“Am început prima zi (fără să conştientizez) după programul stabilit de Lioara, de parcă eram deja obişnuită cu acesta, neaşteptat de uşor, mai ales pentru prima zi.
Pentru stilul meu alimentar anterior, a fost o reală schimbare. Spun asta pentru că, spre ruşinea mea eram consumatoare de sucuri acidulate, mâncăruri nesănătoase şi mai ales eram un om statornic” spune Cătălina Burlo.

Eu ca şi consultant nutriţionist consider că este foarte important mai ales la începutul unui program de slăbit, respectarea programului cu exactitate şi tocmai de aceea am încercat să îi fiu pacientului meu nu doar un consilier ci şi un bun prieten.
Am încercat întotdeauna să mă adaptez preferinţelor alimentare, bugetului cât şi a stilului de viaţă tocmai pentru a-i facilita şi dezvoltă ambiţia şi motivaţia de a-şi atinge targetul stabilit.

“Psihic însă, aveam o siguranţă oferită de faptul că sunt în mâna unor specialişti!
Astfel, încă din prima zi am păşit în sala de sport (cu o groază de neimaginat) şi acum pare că şi cum sportul este solicitat de organism. Pot să spun că după cca 2 săptămâni aşteptăm ora de sport ! Interesant nu?? 😀 “ spuse Cătălina Burlo

Într-un program sănătos de slăbire fără efectul yo-yo este foarte importantă mişcarea fizică adaptată în funcţie de evoluţia persoanei. Deşi alimentaţia contează 80% iar sportul 20%, acesta este un factor foarte important pentru a slabi armonios.

“Regimul alimentar a fost în prima săptămâna pe măsură, aveam senzaţia că mănânc prea mult pentru că nu îmi era foame deloc (da, este adevărat, era ciudat că mâncăm atât de sănătos ). Aşteptăm cu mari emoţii prima probă de cântar, care a fost un real succes (-5 kg) şi vă daţi seama că, aceea a fost cea mai mare motivaţie pentru a continua.” spune Cătălina Burlo

Rezultatul ei pentru mine a fost o satisfacţie atât personală cât şi profesională, iar fericirea din ochii ei mi-au dat convingerea că suntem pe drumul cel bun. Testul suprem al primei săptămâni a trecut cu brio, timp în care Cătălina a fost monitorizată 100%.

“În a 2-a săptămâna, am avut 2 zile de criză, însă nu de foame ci de pofte (lucru normal în perioada de început), însă poftele nu sunt mai mari decât voinţă mea de a-mi împlini visul. Nu toţi ştiu sub ce formă te pot marca nişte kg în plus, iar eu am avut sprijinul persoanei potrivite pentru a găsi o soluţie, nu o scuză (scuzele nu te slăbesc, va spun eu, o persoană care şi-a găsit scuze şi explicaţii timp de mulţi ani)
Mi-a fost greu să mă obişnuiesc cu anumite alimente, pentru că înainte nu făceau parte din alimentaţia mea, mi-a fost greu să beau apă suficientă, pentru că înainte beam sucuri acidulate şi mi-a fost greu să cred în primul rând în mine. A mai trecut o săptămâna, alte 2,5 kg în minus. Ştiu că am pornit la un drum lung, însă pentru mine este extraordinar.
Acum aştept cu nerăbdare proba cântarului după săptămâna 3. Îmi doresc că toţi cei care se confruntă cu greutatea să consulte un specialist, deoarece nu aveţi idee în ce măsură va ridică încrederea în sine, fiecare kg dat jos” spune Cătălina Burlo.

În calitate de consultant nutriţionist consider că am rolul a a creea un meniu adaptat în funcţie de preferinţele alimentare, probleme de sănătate, buget, ocupaţie şi activitate fizică. Menţionez că este foarte importantă crearea unei relaţii de încredere reciprocă între consultant şi client.

program de slabire - lioara.ro

În primele 2 săptămâni Cătălina a avut urmatoarele activități: sport- Sala de fitness Heredeu Gold Gym monitorizată de antrenor personal Darian Catut, remodelare corporala- Vogue by Estetica Glamour, consultanță psihologică- Clinica Salvia, ședințe de infrumusețare- Salon Beauty&Spa by Gilda și evaluarea nutrițională la cabinetul de nutriție Lioara Ciugudean. Pentru cei care cred că un program de slăbit este fără gust, Cătălina a avut parte de: desert raw vegan săptămânal – Sweet Magnolia, preparate a la carte oferite de restaurantul Crown Pub, cât și delicioasa cafea de zi cu zi  (cappucino cu lapte de cocos, scorțișoară, nucșoară) de la Ristretto.

Mai jos puteți vedea câteva preparate din meniul Cătălinei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Privacy Policy Settings