40685395_318376548917703_452134634633822208_n
O nouă poveste de succes. – 18 kg
4 septembrie 2018
42044622_1934448059985420_3201087139148201984_n
Pielea aude și ea… despre vergeturi !
17 septembrie 2018
Arata tot

Despre iubire …

41368494_313340595889669_8594862637475430400_n

Despre iubire….

„Fericirea o face pe femeie frumoasă
și dragostea o face fericită. Iubirea este
adevăratul fard al femeii.”
                                                Charles Baudelaire

Bună dragii mei. Tot am stat și m-am gândit: să postez un articol despre vergeturi sau despre iubire?:P Însă a iubi și a te simți iubit/ă reprezintă tot. Inclusiv problema vergeturilor . Astfel astăzi vreau să vă povestesc despre ce înseamnă iubirea în percepția mea si pe urma povestim despre subiectul 2.
Pentru că așa este…tânjim după iubire, după un ideal. Dar de multe ori nu vedem ce avem lângă noi.
…Prieteni, sănătate, o locuință, faptul că acum putem citi acest articol…

Iubirea este povestea sufletului tău. A amintirilor. A oamenilor care au fost sau mai sunt alături de tine. Iubirea înseamnă să emani căldură, liniște, încredere, simplitate.

„Prea târziu este doar la ultima bătaie a inimii. Totuși, nu amâna nimic până atunci.”
Irina Binder

A iubi înseamnă să fii un om frumos… un chip care zâmbește și emanș liniște, calm… care socializează și iubește oamenii.

     A iubi înseamnă să ai grijă de corpul tău. Ceea ce se vede în exterior reprezintă stările tale interioare. Fiecare avem o poveste în spate, niște experiențe frumoase sau mai puțin frumoase. Ideea este cum vrei să mergi mai departe…să învățăm din experiențe sau să trăim acolo, în trecut.

 Sunt conștientă că tot ce se întâmplă are un sens. Toate acțiunile, întâmplările, oamenii pe care ii întâlnim, discuțiile negative.. au un scop. Iar pentru mine astăzi ( învățate cu greu ) este unul pozitiv, urmat de un zâmbet.

Îmi iubesc familia.
Îmi iubesc părinții pentru cum m-au crescut și ce mi-au dăruit.
Iubesc orice om cu care interacționez, îl întâlnesc…deși pentru fiecare există o alta formulă a iubirii.
Iubesc starea oamenilor fericiți în care am putut și eu influența într-un oarecare fel.

” Alegem prea mult rațional si prea puțin cu sufletul. Alegem prea mult cu ochii și prea puțin cu sufletul. Nu refuza nici o șansă de a cunoaște un om și de a-l iubi…”
Irina Brinder

Iubesc diminețile, iubesc să îmi beau cafeaua și să înfulec un fruct delicios și de asemenea sănătos.
Iubesc liniștea, armonia, serile petrecute alături de prietenii dragi.
Îmi iubesc bunicii pentru poveștiile lor de-ale vieții și energia pozitivă care o emană și pentru care de multe ori îi invidiez.:P
Iubesc oamenii care îmi oferă o lecție de viață ( deși de multe ori mă gandesc- „Dar la persoana aceasta cu ce i-am greșit de se comporta așa” ) pentru că numai așa pot să mă maturizez.
Iubesc cățeii care mă trezesc in fiecare dimineata la ora 6 pentru ca au doar nevoie de iubire. Să vadă că te trezești, că îi mângâi și că stai cu ei. Cățeii sunt atât de sinceri încât aceștia oferă minut de minut iubirea onestă, unică fără nici un act fals.
Iubesc oamenii care doresc să își îmbunătățească starea fizică. Tocmai pentru că se iubesc.

Aș dori să pot transmite iubirea și persoanelor care mi-au făcut cândva sufletul negru. Mi-e dor de acele persoane pentru că în urma lor au lăsat amintiri frumoase. Pentru mine iubirea trebuie trăită cât timp suntem în viață. Pentru ca asta este viața…. iubirea ! Restul sunt doar lucruri conexe.
Și nu uita.. înainte să ceri iubire… oferă iubire. Pentru că tu ești un om bun !

Cu drag,

Lioara.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Privacy Policy Settings